За нас

Ние сме българска компания с любов към италианските Вина и разядки.

Фирма „Ле Море България“ ООД, е фирма създадена през 2017г., за да представят продукти от САЛЕНТО , регион Пулия на българския пазар! Най южната част на апенинския полуостров- кътче земя , окъпано от две морета и галено целогодишно от слънчевите лъчи.

Коректност

В наше лице нашите клиенти намират един достоен и благонадежден партньор, който държи винаги на коректността като приом в дейността си.

Конкурентни цени

Ние сме гъвкави в нашето ценообразуване. Предлагаме и персонални отстъпки и промоции в зависимост от количеството и вида на заявката Ви.

Въпроси

За всякакви въпроси можете да ни потърсите на нашите контакти, както и да се запознаете с нашата секция с често задавани въпроси.

Италиански Вина

Какво Предлагаме?

Ние предлагаме продукти от САЛЕНТО, регион Пулия на българския пазар! Най южната част на апенинския полуостров. Вина от специални селектирани сортове. Вина отлежали в барик за 24 и 12 месеца и с нотки на червени плодове ( малина , къпина) .За това те се водят вина Резерва и DOC, висок клас!

Италиански Вина, италиански разядки

Нашата мисия

Мисията на компанията  е да представя и популяризира внимателно подбрани  продукти от този регион, следвани от специалисти  и експерти , без използване на консерванти и спазване на стари италиански рецепти! Нашата сила е във вината и разядките!

Стремим се напред

Цели

Да разширим нашите пазарни позиции. Успеха се вижда още в първите ни стъпки на чуждестранния пазар, а именно в Англия, Германия и Сърбия а сега и в България! Стремим се да увеличим нашата продуктова гама.  Доверете ни се и ще бъдете изненадани!

Клиентите за нас

Heading title icon

Защо да ни изберете ?

Heading title icon

Доверете се на нас

Нашите търговски представители имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия към клиентите.

С внимание към детайлите

Ние ви гарантираме, че при нас ще получите отношението към клиента, което заслужавате.

Лично подбрано продуктово фолио.

Продуктите ни са лично подбрани, предимно от  италиански производители , известни с високото качество на техните продукти!

Без посредници

Ние сме директен вносител от Италия на висококачествени продукти от Вина и разядки.