Поръчка и доставка

Доставката ни е спрямо цените на куриерската фирма, която ще извърши доставката до Вас. При по-големи количества цената за доставка ще бъде обсъдена по телефон. Извършваме доставки на вино почти в цялата страна, с изключение на много малки населени места. Виненият Ви колет пътува в специална обезопасяваща продукта опаковка, а при нужда и с пълна застраховка!

Всички поръчки постъпили до 16:00 ч. в работен ден се обработват и предават на куриер в рамките на същия (освен в случаите, когато е упоменат по-дълъг срок за доставка в продуктовата страница на определен продукт). Всички останали поръчки се обработват и подават към куриер в рамките на първия работен ден, следващ деня на подаване на поръчката.

Ако накой от избраните от Вас продукти не е наличен – ще се свържем с Вас за да обсъдим, кога ще бъде извършена доставката до Вас на съответния продукт.

Доставките за гр. Петрич и околните населени места може да се изпълнят и в същия работен ден. Изпълняваме поръчки, както и за физически лица, така и за магазини и ресторанти.

За повече информация – моля, свържете се с нас на телефон: + (359) 877 102 430